To je življenje!

Izpolnjena zadnja želja lanskega leta

Izpolnjena zadnja želja lanskega leta:✨Stanovalcu DEOS Centra starejših Notranje Gorice, gospodu Šauti, so zaradi sladkorne bolezni amputirali levo nogo. Ko je dobil podkolensko protezo si je najbolj od vsega želel, da bi pred novim letom zaplesal. Zato je vsak dan pridno obiskoval fizioterapijo in tudi na skrivaj vadil korake ter direktorico centra hecal, da jo bo povabil na ples.

💗 Dan pred Silvestrovim so tako organizirali glasbeno popoldne. Direktorica centra Ana Petrič se je odločila, da tudi sama preseneti gospoda.✨ Dopoldan je odklenila frizerski salon, mu uredila pričesko in priskrbela svečano oblačilo. Na prireditvi je njegov pogum pred vsemi stanovalci izpostavila in gospoda prosila za ples.

Solz sreče ni bilo moč skriti. Vsi prisotni so jima namenili bučen aplavz. Skupaj so se strinjali, da so drobna dejanja, prijaznost, ljubezen in zdravje tisto, kar si želijo tudi v novem letu in enako vsem vam. ✨Srečno 2022! ✨

Center starejših Notranje Gorice je zasebni socialnovarstveni zavod s koncesijo, ustanovljen leta 2011 in je del družbe DEOS, ki združuje osem centrov starejših.

Prikaži Več
Back to top button