Tehnologija zame

MAGDA – MOBILNA APLIKACIJA ZA STAREJŠE


Aplikacija Magda po načelu »vse na enem mestu« na enostaven, preprost in uporabniku prijazen način združuje različne informacije in vsebine, ki jih starejši potrebujejo v svojem vsakdanu.

aadf3ff517735209c935 62487717

Da bo lažje slediti informacijskemu, tehnološkemu in komunikacijskemu napredku sta Družba BTC in socilano podjetje Simbioza Genesis razvila brezplačno aplikacijo Magda.

Katere naprave podpirajo aplikacijo Magda?
Mobilno aplikacijo Magda podpirajo vsi pametni telefoni, na katerih je naložen operacijski sistem IOS 9.0 oziroma novejša različica operacijskega sistema IOS ali operacijski sistem Android 5.0 Lollipop (api 21) oziroma novejša verzija operacijskega sistema Android ter dostop do internetne in/ali wi-fi povezave.

Ali se moram za uporabo aplikacije registrirati?
Za uporabo mobilne aplikacije registracija ali kreiranje uporabniški račun nista potrebna. Mobilna aplikacija Magda uporabnikom omogoča kreiranje uporabniškega računa, in sicer v kategoriji ”O Aplikaciji“ mobilne aplikacije Magda. Kreiranje uporabniškega računa ni pogoj za uporabo mobilne aplikacije Magda. V primeru kreiranja uporabniškega računa Uporabniku lahko nudimo personalizirane vsebine in prednastavitev podatkov za primer prijave na dogodek v kategoriji ”Dogodki” v aplikaciji Magda. V primeru da si uporabnik uporabniškega računa ne kreira lahko anonimno dostopa do vseh vsebin aplikacije.

Katere so glavne funkcionalnosti aplikacije Magda?
Mobilna aplikacija Magda v sklopu svojih svojih 8 glavnih kategorij uporabnikom nudi različne funkcionalnosti:

  • »SOS številke« – Zbrani kontakti za urgentno pomoč starejšim.
  • »Novice« – Aktualne informacije za starejše, ki jih pripravljamo skupaj spartnerji.
  • »Info točka« – Dostop do ponudnikov storitev, npr. brezplačni prevoz, lekarne, pošte, upravne enote, knjižnice, ki jih lahko starejši enostavno kontaktirajo s klikom na gumb »Pokliči« znotraj aplikacije, hkrati pa jih lahko filtrirajo glede na kraj bivanja.
  • »Učilnica« – Izobraževalne vsebine, namenjene izobraževanju doma, kot so kuhanje in novi recepti, uporaba računalnika in video lekcije s področja informacijsko komunikacijske tehnologije.
  • »Telovadnica« – Video vsebine z vajami, ki so jih zasnovali vrhunski športni strokovnjaki in so prilagojene starejšim, tako da jih lahko ti izvajajo varno v zavetju svojega doma. 
  • »Radio« – Možnost poslušanja različnih radijskih postaj.
  • »Dogodki« – Pregled dogodkov, tako v živo kot digitalnih, namenjenih starejšim po vsej Sloveniji.

KAKO NALOŽITI MAGDO NA VAŠ TELEFON?

Kliknite tu in potem samo nastavite vaš telefon na fotografiranje ter “ujemite” kodo v kvadratku.

seniorja s telefonom magda v roki 16x9 1

Prikaži Več
Back to top button