Zanimivosti

Če ne gre (še) zares, pa preko spleta

Na Kompasovem podstrešju smo iz zaprašene potovalke izbrskali najlepše spomine na čarobni sever. S spomini na najbolj čudovita nordijska doživetja smo sestavili edinstveno potovanje!
Dovolite, da vas bo popeljemo… Od živahnih Helsinkov s prostranimi trgi in parki, pravljičnega Rovaniemija in svetega jezera Inari, pa vse do najsevernejše točke celinske Evrope, Nordkapa. Od tam se bomo spustili po severu Norveške do polarne prestolnice Tromso, občudovali kite in mogočne gozdove, uživali v odmaknjenosti pisanih ribiških hišk na Lofotih ter se za piko na i ustavili še v Oslu. Tu se bomo sprehodili skozi Vigelandov park skulptur ter izvedeli marsikaj o vikingih in mogočnih norveških pomorščakih.

norveska naslovna kompas 1 1 1
Foto: Kompas

Skozi nepozabna doživetja Finske in Norveške nas bo popeljal naš odlični vodnik in svetovni popotnik Brane Struga, ki je izvrsten poznavalec severa.

PRIJAVA NA SPLETNO PREDAVANJE

Spletno potovanje bo potekalo preko aplikacije Microsoft TeamsDostop do spletnega potovanja je mogoč preko kateregakoli spletnega brskalnika, z enostavnim klikom na povezavo, ki jo boste prejeli na elektronski naslov.

Ker je število mest za udeležbo na spletnem potovanju omejeno, vas vabimo, da se prijavite s klikom na gumb in vnosom vašega elektronskega naslova. Prijavite se lahko najkasneje do četrtka, 8.4.2021, do 12. ure. Po prijavi boste na dan dogodka na svoj elektronski naslov prejeli povezavo za pridružitev na spletno potovanje.

skandinavija naslovna kompas
Prikaži Več

Podobni članki

Back to top button