Zanimivosti

Nikoli ni prepozno za akcijo!

Če se kdaj ne boste oglasili na telefon otrokom ali vnukom….imate morda za to dober razlog! V ZDA so izvedli raziskavo med 2000 starejšimi od 50 let. In 45% jih je dejalo, da so imeli najboljši sex v življenju zdaj, ko so starejši. No, celo več, eden od 8mih je odgovoril, da sexa petkrat na teden!

Raziskava je preiskovala spolne navade starejših od 50 let. In rezultati so bili presenetljivi. Kar 35% vprašanih je odgovorilo, da so bolj intimni kot kdaj koli prej in več kot tretjina jih je odgovorila, da je njihov spolni nagon večji kot v mladosti.

BeFunky sample 7

No, a tudi starejši, tako kot mladi, očitno še vedno nimajo dovolj časa. Tretjina ljudi v raziskavi (starejših od 50) bi si želal biti bolj pogosto intimna, a kaj ko nimajo časa. Nekateri so odgovorili, da “vedno delajo”, 40% pa jih živi z družino ali pa ta pogosto prihaja na obisk. Očitno pa zelo pomaga, da se otroci odselijo od doma, skoraj polovica tistih, kjer so otroci zapustili gnezdo, je povedala, da se je njihovo spolno življenje drastično izboljšalo.

Medtem ko so anketiranci med spolnimi odnosi najbolj priljubljeni v spalnici (69%) in dnevni sobi (48%), je ena od štirih starejših priznala, da se je malce pustolovala v pralnici ali na stopnišču.

Toda intimnost ni nujno povezana s seksom

Američani, stari 50 let in več, se neseksualno povezujejo s partnerji, tako da gledajo filme (53%), uživajo v intimnih večerjah (46%) ali se sprehajajo (44%).

Eden od anketirancev je dejal, da “noč ob uživanju v družbi drug drugega” spodbudi njihovo intimnost, drugi pa pravijo, da je pomembno, da se opomnijo, da se imajo še vedno radi.

Torej? Kako boste pa vi zaključili tale dan? Vsaj…rad te imam oz. rada te imam izrecite na glas.

BeFunky sample 6


Prikaži Več

Podobni članki

Back to top button