Zdravje

V kakšni formi ste? Pojdite po Športnovzgojni karton

Da bi v vseh življenjskih obdobjih migalo in se gibalo čim več Slovencev, so na Fakulteti za šport razvili projekt SLOfit odrasli, ki je nadaljevanje spremljanja telesnih zmogljivosti iz šolskega obdobja, znanih kot Športnovzgojni karton (ŠVK). Merski sklop je seveda prilagojen posebnostim odrasle populacije, vendar so rezultati primerljivi. Tisti, ki imate shranjene svoje ŠVK kartončke, pa si lahko rezultate iz otroštva tudi vpišete v brezplačno aplikacijo Moj SLOfit.

barometer oranzna 23.4.

In kaj z aplikacijo  Moj SLOfit še pridobite? Končno boste:

– imeli dostop do zanesljivih meritev, s katerimi boste takoj zaznali vašo morebitno zdravstveno ogroženost.  
– imeli vpogled v ovrednotene podatke, ki jih boste lahko deli z zdravnikom ali trenerjem in tako načrtovali varno telesno dejavnost. 
– izvedeli, kako dobro se odrežete v primerjavi z vašimi vrstniki. 
– imeli opomnik, ki vas bo vsako leto spomnil na nove meritve. 
– svoj napredek spremljali sproti. 
– imeli program, ki vaše telesne zmogljivosti spremljal vse življenje. 
– imeli mnogo manjše možnosti, da boste čez 10 in več let hodil okrog zdravnikov,
– vse to imeli na voljo BREZPLAČNO! 

Meritve za posameznika trajajo približno eno uro. Pred prihodom preberite navodila, ki jih je treba upoštevati pred in med meritvami. Navodila najdete na TU: (KLIK)

V skladu z omejitvami za preprečevanje širjenja virusa SARS-CoV-2, so poskrbeli tudi za poseben protokol merjenja. Če se želite meritev SLOfit odrasli udeležiti na Fakulteti za šport, se morate predhodno prijaviti na elektronski naslov:

jaka.kramarsic@fsp.uni-lj.si 

23. septembra so vam v dopoldanskem času na voljo termini med 9:00 in 12:00 uro (na 30 minut) ali popoldan med 15:00 in 19:00 uro (prav tako na vsakih 30 minut),

29. septembra pa med 9.00 in 16.00 uro.

S podjetji, organizacijami ali drugimi večjimi zaključenimi skupinami se lahko dogovorimo za individualno organizacijo meritev. 

Poleg Fakulteta za šport bodo od 23. septembra naprej meritve SLOfit odrasli izvajali tudi drugi izvajalci po Sloveniji. KJE?  
👇👇👇
https://www.slofit.org/SLOfit…/Seznam-izvajalcev-meritev

Več o meritvah SLOfit odrasli lahko preberete na povezavi
👇👇👇
https://www.slofit.org/SLOfit-odrasli

SLOfitodraslishema
Prikaži Več

Podobni članki

Back to top button